BANAZ ANAOKULU

Vizyon: Araştıran, okuyan, inceleyen, irdeleyen, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, analiz yapabilen, uygulama ve proje çalışmalarına önem veren bir okul olarak, bu yönlerimizi daha geliştirmek, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamını bütün derslerde uygulama, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek öğrencilerimizde en üst düzeyde kalıcı davranış değişikliği gerçekleştirmek, Okulumuzda, korkunun, kaygının,karmaşanın değil, özlemin, sevginin, bilginin ve paylaşımın yer aldığı, güven duygusunun, etkili, şartsız iletişim ortamının en iyi geliştirildiği Herkesin mutlak faydaya ulaşacağı olumlu bir vizyon gerçekleştirmek.

Misyon: Değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını, bayrağını seven, çağdaş, paylaşımcı, çevresiyle ve kendisiyle barışık, özgüveni olan ve alanında lider bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 7:30 - 12:30 (SABAH) 12:30 - 17:30 (ÖĞLE)
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: .
Servis Bilgisi: Özel Servis.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://banazanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şehitler Mahallesi Bahar Caddesi No73 Banaz/Uşak

Öğretim Şekli :SABAH-ÖĞLE GRUPLARI

Yerleşim Yeri - Banaz/Merkez

Adres - Şehitler Mahallesi Bahar Caddesi No73 Banaz/Uşak

Ulaşım Özel servisler ve belediye otobüsü ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezindedir. Ayrıca Bağkonak, Halaçlar, Alaba, Bahadır, Şabanköy ve Kuşdemir köy yaşam merkezlerinde okulumuza bağlı 6 şube bulunmaktdadır.